Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-07@15:05:57 GMT

نقشه راه همکاری‌های بلندمدت ایران و ترکیه

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۰۵۵۱۷

نقشه راه همکاری‌های بلندمدت ایران و ترکیه

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روزنامه همشهری، این سفر در زمانی انجام می‌شود که به اعتقاد کارشناسان، روابط ۲ کشور در مقایسه با گذشته، از سطح مطلوبی برخوردار نیست و تحولات اخیر در منطقه قفقاز عامل منفی بسزایی در بروز برخی اختلافات راهبردی میان ایران و ترکیه به‌شمار می‌رود. به‌نظر می‌رسد سفر چاووش‌اوغلو به تهران، قرار است درهای جدیدی را به سوی توسعه روابط دوجانبه بگشاید؛ موضوعی که در دیدارهای دیروز بر آن تأکید شد و قرار است ۲ کشور با تدوین نقشه‌راه همکاری‌های بلندمدت، به گسترش همکاری‌های سیاسی-اقتصادی متقابل بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانگونه که پیش‌بینی می‌شد، در جریان سفر دیروز وزیر امورخارجه ترکیه به تهران، بسیاری از دغدغه‌های مهم ۲ کشور مطرح شد. از تحولات قفقاز، افغانستان و لبنان گرفته تا توسعه روابط اقتصادی و همچنین ضرورت رفع تحریم‌ها علیه ایران، ازجمله موضوع‌هایی بود که محور اصلی رایزنی‌های دیروز را تشکیل می‌داد.

در چنین شرایطی به نظر می‌رسد ۲ کشور با اتخاذ رویکردهای عمل‌گرایانه، قصد دارند با پشت سر گذاشتن برخی تنش‌های اخیر، دور تازه‌ای از روابط دوجانبه را آغاز کنند؛ موضوعی که گفت‌وگوهای دیروز گواهی بر این مدعاست، تا جایی که چاووش‌اوغلو تهران را «خانه دوست» دانست و امیرعبداللهیان نیز بر اشتراکات موجود میان دو کشور تأکید کرد.
 

هشدار درباره تحرکات بیگانه

رئیس‌جمهوری در دیدار با وزیر امورخارجه ترکیه روابط نزدیک دو کشور را به نفع صلح و ثبات در منطقه دانست و گفت: ایران و ترکیه باید با نهایی‌کردن نقشه‌راه ارتقای همکاری‌ها که تدوین آن در دستور کار ۲ کشور است، آماده ارتقای روابط از سطح کنونی به همکاری‌های همه‌جانبه باشند.

سیدابراهیم رئیسی افزود: همکاری‌های منطقه‌ای ۲ کشور باید به همکاری در عرصه بین‌المللی تبدیل شود و این نوع تعاملات با توجه به جایگاه مهم ایران و ترکیه، می‌تواند در معادلات جهانی مؤثر باشد.

وی با اشاره به نگاه جمهوری اسلامی درباره توانایی کشورهای منطقه برای رفع مسائل خود بدون دخالت بیگانگان گفت: حضور بیگانگان جز ناامنی و تنش میان ملت‌ها و دولت‌های منطقه نتیجه‌ای ندارد؛ همچنان که ۲۰ سال حضور آمریکا در افغانستان جز قتل و خونریزی و تخریب نتیجه‌ای نداشت و مشخص شد مشکلات افغانستان به دست مردم این کشور و با کمک همسایگان قابل حل است.

رئیسی همچنین اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران با جمهوری آذربایجان و ترکیه فراتر از رابطه همسایگی، پیوند عمیق و دیرینه اعتقادی و فرهنگی دارد و نباید اجازه دهیم برخی تحرکات بیگانه، خدشه‌ای در روابط ایجاد کند.
 

نقش ایران در توسعه ثبات و تجارت در قفقاز جنوبی

وزیر امورخارجه ترکیه نیز در این دیدار با تأکید بر اینکه کشورش به‌دنبال ایجاد شتاب در افزایش سطح روابط با جمهوری اسلامی ایران است، گفت: ترکیه دولت جدید ایران را دولتی نتیجه‌گرا می‌داند و مصمم است سطح همکاری‌ها با تهران را هرچه بیشتر افزایش دهد.

مولود چاووش‌اوغلو با اشاره به اهمیت همکاری و مشارکت ایران در توسعه ثبات و تجارت در قفقاز جنوبی، تصریح کرد: برای افزایش ثبات و مناسبات تجاری در قفقاز جنوبی به‌دنبال ایجاد و تقویت همکاری‌های مشترک با جمهوری اسلامی ایران هستیم. وی همچنین با اشاره به تحولات منطقه، همکاری با ایران در مبارزه با تروریسم و ایجاد ثبات و آرامش در منطقه را خواستار شد.
 

سندی برای توسعه روابط

وزیر امورخارجه کشورمان نیز در جریان نشست ‌خبری دیروز با همتای ترک خود، از توافق ۲ کشور برای تدوین نقشه‌راه همکاری‌های بلندمدت خبر داد و ابراز امیدواری کرد این سند در جریان سفر آینده رئیس‌جمهوری ترکیه به ایران نهایی شود.

حسین امیرعبداللهیان در این‌باره گفت: توافق کردیم به‌ منظور تدوین نقشه‌راه همکاری‌های بلندمدت ایران و ترکیه، گفت‌وگوهای دیپلماتیک را آغاز کنیم و امیدواریم در جریان سفر آینده رئیس‌جمهوری ترکیه به تهران، این سند در حضور روسای جمهوری دو کشور به امضا برسد.

وی همچنین با بیان این که در این دیدار گفت‌وگوهای مفیدی در زمینه توسعه مناسبات دو کشور انجام و توافق‌هایی نیز حاصل شده است، از رایزنی درباره مسائل متنوع بین‌المللی و منطقه‌ای میان ایران و ترکیه خبر داد؛ رایزنی‌هایی که بر تحولات افغانستان و ثبات امنیت در غرب آسیا متمرکز بوده است.
 

بررسی تحولات منطقه‌ای

رایزنی پیرامون تحولات منطقه‌ای، بخش دیگری از گفت‌وگوهای دیروز وزرای امورخارجه ایران و ترکیه را تشکیل داد. امیرعبداللهیان در این‌باره گفت: درباره مسائل منطقه، اتفاق‌نظر فراوانی میان ۲ کشور وجود دارد و در جریان گفت‌وگوها نیز شاهد این اتفاق‌نظرها بودیم.

وزیر امورخارجه کشورمان با اشاره به بحران یمن عنوان کرد: امیدواریم جنگ خانمان‌سوز یمن هرچه زودتر پایان یابد و سریع‌تر شاهد پایان محاصره انسانی اعمال‌شده علیه این کشور مسلمان باشیم.

امیرعبداللهیان درباره تحولات لبنان نیز گفت: تحولات لبنان را با جدیت و نگرانی دنبال می‌کنیم. نگران اتفاقی هستیم که در عرصه دیپلماتیک و تعطیلی برخی از سفارتخانه‌های عربی در این کشور روی داده و به سیاست‌های خود به حمایت از لبنان ادامه می‌دهیم. وی همچنین افزود: به‌صورت مشترک با آقای چاووش‌اوغلو، اقدام تروریستی اخیر علیه نخست‌وزیر عراق را محکوم کردیم و امیدواریم در سایه انتخابات برگزارشده، هرچه زودتر دولت و پارلمان جدید در این کشور همسایه تشکیل و ثبات در عراق ایجاد شود.
 

رفع موانع تجاری

توسعه همکاری‌های اقتصادی و رفع موانع تجاری موجود، بخش دیگری از رایزنی‌های دیروز وزرای امورخارجه ایران و ترکیه بود که به‌نظر می‌رسد چشم‌انداز روشنی پیش روی گسترش روابط اقتصادی ۲ کشور قرار می‌دهد. وزیر امورخارجه کشورمان در این‌باره گفت: هر دو دولت عمل‌گرا هستند و امیدواریم به سرعت موانع تجاری موجود رفع شود. براین اساس به مکانیسم‌های مشترک در سرعت‌بخشیدن به توسعه روابط دوجانبه نیز رسیدیم.

امیرعبداللهیان ادامه داد: ظرفیت‌های فراوان و در عین حال موانعی برای رونق تجارت میان دو کشور وجود دارد که قرار شد اقدام‌های لازم برای رفع این موانع انجام شود. تسهیل تردد ترانزیتی و موضوع‌های کنسولی نیز مورد توجه ویژه قرار گرفت و برای شتاب بخشیدن به این همکاری‌ها مانع جدی مشاهده نمی‌کنیم.
 

ضرورت رفع تحریم‌های ظالمانه علیه ایران

توسعه روابط تجاری میان دو کشور در جریان نشست خبری دیروز وزرای امورخارجه ایران و ترکیه از سوی چاووش‌اوغلو مورد تأکید قرار گرفت. او از رشد ۷۱ درصدی روابط تجاری ایران و ترکیه در سال‌جاری خبر داد و گفت: این رقم اگرچه امیدوارکننده‌است، اما از اهدافی که مشخص کرده‌ایم، خیلی دور هستیم و باید در این زمینه فعالیت بیشتری داشته باشیم. گسترش چارچوب حوزه تجارت ترجیحی میان دو کشور را نیز بررسی کرده‌ایم و تلاش می‌کنیم این مذاکرات به نتیجه برسد.

وی همچنین با بیان این که تحریم‌های آمریکا علیه ایران ظالمانه و نادرست است، ادامه داد: همواره این موضوع را به زبان آورده‌ایم که کسانی که از برجام خارج شده‌اند، باید به این چارچوب بازگردند و تحریم‌های یکجانبه علیه ایران را بردارند. امیدوارم مذاکرات وین به نتیجه مثبت برسد؛ نه صرفا برای مسائل اقتصادی، بلکه از جهت ثبات منطقه‌ای هم به‌نتیجه‌رسیدن آن مثبت خواهد بود.

چاووش‌اوغلو با تأکید بر این که همکاری‌های دو کشور نه فقط در مسائل دوجانبه بلکه در مسائل منطقه‌ای هم دارای اهمیت است، اضافه کرد: برای همکاری با ایران در حوزه افغانستان، عراق، ‌ثبات در منطقه قفقاز جنوبی، یمن و در چارچوب همکاری ۳+۳ که برای قفقاز جنوبی پیش‌بینی شده است، آماده هستیم.

کد خبر 637825 برچسب‌ها ایران و ترکیه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ایران و ترکیه نقشه راه همکاری های بلندمدت وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران و ترکیه میان دو کشور قفقاز جنوبی چاووش اوغلو توسعه روابط علیه ایران گفت وگوهای تحریم ها منطقه ای ۲ کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۵۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانکی پور سند روابط جنسی مردان ترکیه با زنان پُرشمار را منتشر کرد | عدد یاد شده به چه معناست؟ +لینک منبع

 روز گذشته اظهارات جنجال بر انگیز یک نماینده مجلس در صدر اخبار رسانه ها قرار گرفت و بازتاب های گسترده ای در میان اقشار مختلف جامعه را در پی داشت.

این نماینده مجلس شورای اسلامی که از قضا عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی هم هست در مصاحبه ای تلویزیونی در مورد حجاب نَقبی به روابط نامشروع در کشور ترکیه زده و گفت: رهاورد کشف حجاب آتاتورک، این شده که در ترکیه به طور متوسط هر مردی با ۱۵ زن شریک جنسی است؛ این متوسط است؛ یعنی ممکن است یکی ۵۰ تا داشته باشد و یکی ۵ تا!

این اظهارات امیر حسین بانکی پور در مورد همسایه شمال غربی جمهوری اسلامی واکنش هایی در پی داشت،از فعالان رسانه ای و سیاسیون گرفته تا همکاران وی در مجلس. دولت و مردم ترکیه هم بماند.

در پی این موضع گیری های انتقادی به سراغ این نماینده اصفهان رفتیم و با وی گفت و گویی در مورد این اظهارات انجام دادیم . بانکی پور گفت این آمار را بر اساس سایت آمار جهانی در مورد گزارش های جمعیت اعلام کرده و لینک این سایت را بعنوان سند برای ما ارسال خواهد کرد .وی به خبرآنلاین گفت:الان شما فضای فیلم های ترکیه ای را هم نگاه کنید می بینید که این موضوع دارد با فرهنگ این کشور عجین می شود.

گفتنی است اگر چه ایشان آدرس سایت مورد نظر را ارسال کرد ولی با یک بررسی اجمالی متوجه شدیم که عدد یاد شده مربوط به کل دوران زندگی هر مرد است که ترجمه و جدول یاد شده در ذیل موجود است.

مشروح این گفت و گو خبرآنلاین را با امیر حسین بانکی پور بخوانید:

گفته اخیر شما در مورد ارتباط جنسی مردان ترکیه خیلی جنجال آفرین شده ،صرف نظراز برخی موضع گیری ها سوال اساسی این است که منبع این آمار کجاست؟

این آمار جهانی است ،سایت آمار جهانی که یک سایت معتبر است این آمار را با عدد 14.5 منتشر کرده است.

برای کل دنیا و یا فقط کشور ترکیه؟

فقط ترکیه ،این سایت آمار ارتباط جنسی در کشور های مختلف را نوشته و برای ترکیه این عدد را گفته که جدول آن را برای شما ارسال خواهم کرد.

یعنی شما برای این حرف سند دارید؟

بله، ضمن اینکه من چیز جدیدی نگفته ام .سایت آمار جهانی گزارش های مختلف جمعیتی دارد و مرتب مورد استناد همه جا قرار می گیرد و این معتبرترین سایتی است که همیشه خبرگزاری ها از آن استفاده می کنند و من هم از این منبع نقل کردم و همانطور که قبلا گفتم الان جدول آن را برای شما ارسال می کنم. حتی در اینترنت هم اگر بنام سایت آمار جهانی سرچ کنید آن را خواهید دید.

ما علاوه بر هم کیش بودن به لحاظ فرهنگی هم با مردم ترکیه اشتراکاتی داریم و خیلی از آنها هم حجاب را رعایت می کنند ،فکر نمی کنید طرح این موضوع علاوه بر دولت ترکیه منجر به دلخوری مردم این کشور شود؟

من در آن مصاحبه تعریف مردم ترکیه را هم کرده ام و گفته ام مساجد خوبی دارد و آدم های با حجاب دارد.

منظور من آثار و تبعات این حرف است ، فکر نمی کنید در روابط دو کشور تاثیر منفی بگذارد؟

نه ببینید این چیزی است که در آمار آمده ،اگر واقعا این آمار غلط است باید ترکیه اعلام کند که این عددی که در سایت آمده غلط است.مثل اینکه من از سازمان ثبت احوال یک آماری را ذکر کنم و بگویم مثلا در فلان شهر آمار طلاق بیشتر است.

اصلا دولت ترکیه به کنار ،فکر نمی کنید این حرف توهین به مردم ترکیه باشد؟

وقتی یک چیزی برابر آمار ها مطرح می شود اگر این توهین باشد باید از اول اعلام کنند و بگویند این آمار غلط است .الان شما فضای فیلم های ترکیه ای را هم نگاه کنید می بینید که این موضوع دارد با فرهنگ این کشور عجین می شود.

شما خودتان هم سریال ترکیه ای نگاه می کنید؟

نه من نمی بینیم

در این برهه ای که ترکیه همراه با ما در مورد اسرائیل موضع گرفته ...

این صحبت من را اگر ببینید خواهید دید که یک ساعت و پنج دقیقه است و اصلا موضوع ترکیه نیست ،موضوع صحبت من کل سیر تحولات در مورد حجاب بوده و در وسط این صحبت حرکت آتاتورک بوده و ضربه ای که به ترکیه زده . این آمارهم همه جا بوده و منتشر هم شده است و اینکه از زبان من دارند نقل می کنند خُب شاید از برجسته کردن آن یک جمله قصد دیگری داشته باشند.

ببینید من قصد دارم با این مصاحبه یک مقدار شفاف سازی کنم .

من جدول آماری را می دهم خدمت تان و این آمار جهانی است و مرتبا هم در خبرگزاری های مختلف جهان و اروپا منتشر می شود.

پس در مجموع شما معتقد هستید این سخن نمی تواند تاثیر منفی در روابط دو کشور داشته باشد؟

بله ،شما هم لطف کنید متن را بدهید من چک کنم که دوباره داستانی نشود.

 

Average Number of Sexual Partners by Country 2024

https://worldpopulationreview.com/country-rankings/average-number-of-sexual-partners-by-country

ترجمه فارسی مبنای آماری:

میانگین تعداد شرکای جنسی بر اساس کشور 2024

اکثر افراد در طول زندگی خود چندین شریک جنسی دارند، با نظرسنجی ها میانگین جهانی 9 شریک جنسی در طول زندگی یک فرد نشان می دهد. میانگین تعداد شرکای جنسی می تواند از کشوری به کشور دیگر به طور قابل توجهی متفاوت باشد، زیرا هنجارهای فرهنگی می تواند تأثیر قابل توجهی بر تعداد افرادی که با آنها رابطه جنسی دارد، داشته باشد.

10 کشور با بالاترین میانگین تعداد شرکای جنسی

گفتنی است در پی این گفت و گو آقای بانکی پور توضیحی "در صورت امکان"انتشار ارسال نمودند که در ذیل می آید:

آمارها دروغ نمی گویند اگر جستجوگر باشیم.

توضیحات دکتر امیر حسین بانکی پور فرد درباره بخشی از مصاحبه با خبرگزاری رجانیوز پیرامون عواقب کشف حجاب در کشور ترکیه

بحث درباره عواقب کشف حجاب در ایران و حرکت و تمایل کنونی عده محدودی از افراد کشورمان، به سمت الگوهای ناموفقی است که بسیاری از کشورها سالها پیش تجربه کردند و تبعات آن آمارهای تکان دهنده ای را بجای گذاشته است.

چندین سایت معتبر بین‌المللی این آمار را تأیید کرده اند بهتر است بجای تشکیک با ذهن بیدار و جستجوگر، به دنبال حقیقت نتایج کشف حجاب، که برهنگی و سپس فروپاشی خانواده ها را در بر دارد باشیم.

امروز اگر حجاب در کشورمان جلوی برهنگی را گرفته است، نتیجه آن آمار های بسیار پایین تر کشورمان به نسبت کشورهایی است که درگیر آزادی های ظاهری اما مخرب باطنی هستند.

کاش مردم عزیزمان بویژه دختران و زنانمان متوجه این باشند که حجاب می تواند زن ایرانی را متمایز از زنان جهان کند.همانگونه که بسیاری از کشورهای اصیل در جهان با نگه داشتن لباس رسمی و اصیل خود ، باعث توجه و تشویق جهانیان گردیده اند .

با حجاب ، زن ایرانی می تواند وقار ، حیا و عفتش را به رخ جهانیان بکشد.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • بانکی پور سند روابط جنسی مردان ترکیه با زنان پُرشمار را منتشر کرد | عدد یاد شده به چه معناست؟ +لینک منبع
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • برنامه همکاری طالبان و ترکیه
  • پس لرزه های ادعای یک نماینده مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /یک ذره انسانیت و شرم داشته باشید /حرمت زنان و نوامیس یک کشور مسلمان را نشکنید
  • ترکیه: مسئله فلسطین نباید قربانی رقابت‌های منطقه‌ای شود
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • هاکان فیدان: توسعه روابط با ایران اولویت مهم ترکیه دانست
  • دیدار امیرعبداللهیان با همتای ترک: گفتگو درباره تحولات منطقه، فلسطین و روابط دوجانبه
  • تجلیل از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی